FootJoy är ett riktigt gammalt klassiskt varumärken som fortfarande tillverkad golfskor av yttersta kvalité. I snart 150 år har FootJoy tillverkad golfskor där många känner igen den klassiska modell FootJoy Classics med sin lädersula och metallspikar. För dig som älskar att spela golf är FootJoy det självklara valet om du vill kombinera golfskor med klassiskt utseende men med dagens moderna teknik och komfort. Bland proffsen på de olika tourerna runt om i världen har FootJoy allt haft en stor närvaro bland tourspelarna. Många kända golfare som Justin Thomas, Adam Scott, Max Homa, Ian Poulter mfl bär alla FootJoy golfskor på sina fötter.

Footjoy golfskor

Vi är väldigt glad över att i år kunna presenter så många nya golfskor från FootJoy. En av de största snackisarna är nya FootJoy Premier Series, en golfsko med klassiskt utseende, låg vikt och en otroligt skön komfort. En annan nyhet från Footjoy är Stratos. En spiklös golfsko tillverkad i ett otroligt mjukt och skön skinn för en skön känsla på foten. Andra populära golfskor från FootJoy är Pro SL som med sitt sportiga utseende och sköna komfort blivit en av de mest använda golfskorna på touren. Denna modell för även med BOA snörning för dig som vill ha golfskor med det lilla extra.

FootJoy golfkläder

FootJoy tillverkar inte bara golfskor utan har de senaste åren även blivit väldigt stora inom golfkläder. Kläderna har en modern passform tillverkade i tekniska material för maximal komfort på golfbana och en passform som tilltal många golfare. Golfkläderna finns i många klassiska färger och utförande men även lite mer fashion inspirerande golfkläder med mönster och starka färger. På touren ser du spelare som Webb Simpson, Max Homa, Rafa Cabello Bello i FootJoys golfkläder.

77 produkter