5 saker att tänka på inför golfresan

Publicerad 2024-03-05 20:01 av
5 saker att tänka på inför golfresan

5 saker att tänka på inför golfresan

Golf är en härlig sport som passar alla oberoende av förmåga, kön och ålder. Sverige bjuder på många fantastiska golfupplevelser men en golfresa kan även ta dig ut i världen. Besök traditionsrika Skottland, charmiga Portugal, exotiska Dubai eller utmanande golfbanor i Australien eller USA. En golfresa ger mer än bara golf, den ger också trevlig gemenskap och vackra naturupplevelser. Här tipsar vi om fem saker som är bra att tänka på inför en golfresa.

Golfkläder för alla väder

Golfkläder ska vara funktionella, mjuka och tillverkade i skön stretch för att ge maximal rörlighet. Golf Fashion Online erbjuder golfkläder till hela familjen från en mängd olika varumärken som till exempel Adidas Golf, Lyle and Scott Golfkläder och Under Armour Golf. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fria returer. Fundera över vad du behöver komplettera din golfgarderob med. Nya golfbyxor, en skön golfkjol eller kanske en snygg golfkeps? Det finns golfkläder för olika typer av väder, en del är tillverkade i vind- och vattenavvisande material. Golfkläder i hög kvalitet ger en avspänd och samtidigt elegant stil som passar lika bra på golfbanan som på fritiden.

Funktionella och trendiga golfskor

Golf Fashion Online har ett stort utbud av sportiga och klassiska golfskor för dam, herr och junior från världens ledande varumärken som Adidas Golf, Puma Golf, Under Armour Golf och G/Fore. Det finns golfskor med eller utan softspikes och golfskor för olika väderförhållanden. En golfsko har komforten som en skön löparskor men ger samtidigt ett bra skydd och god stabilitet. Och så ska den vara riktigt snygg också!

Den viktiga golfbagen

En golfbag klassas ofta som ett specialbagage och flygbolagen har olika regler för storlek och vikt. Vi har resefodral till golfbagar i olika modeller och storlekar som passar både till bärbagar och vagnbagar. Ett vadderat resefodral skyddar dina klubbor och ett golffodral med hjul gör den enkel och smidig att transportera.

Golfhandskar för ett säkert grepp

Golfhandskar är viktiga för att få ett bra grepp om klubban. Golf Fashion Online erbjuder flera olika golfhandskar till dam och herr för både höger och vänster hand. En allvädershandske i syntet eller en skön skinnhandske passar perfekt när det är vackert väder. Regnar det ute ska du använda en regnhandske för bästa grepp. Packa gärna ner ett par extra golfhandskar inför resan.

Glöm inte bort praktiska detaljer

Många banor har handicapgränser och detta är viktigt att ha koll på innan avresan. Ta reda på handicapgränserna och vilka regler som gäller för starttider. Vissa banor har även klädkoder. Nu är du redo och vi hoppas att du får en riktigt härlig golfresa!