Adidas golfskor 2019 I Årets hetast golfskor är Adidas Tour360 XT

Publicerad 2024-03-05 20:47 av

Adidas Golf lanserar i år en uppdatering av sina mycket populära golfskor Adidas TOUR360. Årets golfskor har fått namnet Adidas TOUR360 XT och TOUR360 XT SL där SL står för en golfsko med spiklös sula. Detta är första gången som dessa mycket populära golfskor från Adidas finns utan softspikes.

Namnet XT bygger på yttersulans X-formade greppsystem (X-Traxion) som ger ett så kallat multi-directional grip i svingen. De X-formade dubbarna ger större stabilitet och bättre fotfäste i ojämna lägen. Detta kommer att ge en stabilare känsla utan att man behöver kompromissa med komforten. För att maximera komforten är TOUR360 XT är utrustad med en hel mellansula i det stötdämpande materialet BOOST från Adidas.

För fem år sedan utvecklade Adidas ett nytt revolutionerade dämpnings material som fick namnet Boost. Boost skapas genom att man spränger TPU-plast för att sedan sätta ihop de små energikapslarna som har skapats. Den unika strukturen i sulan kapslar och släpper ifrån sig energi mer effektivt än något annat material tidigare har gjort. Detta är unikt för Boost och innebär att man får en otroligt mjuk och skön känsla när man köper ett par golfskor med boost dämpning.

Adidas TOUR360 XT är även utrustade med Adidas patenterade 360 system vilket gör att man kan göra sulan lite mjukare men ändå med fullt stöd runt foten tack vare de tre ränderna som går längs med vristen och stabiliserar upp foten. Det är denna konstruktion som har gjort att Adidas golfskor har blivit så populära de senaset åren.

Adidas Tour360 XT och Adidas Tour 360 XT SL finns i tre olika färger. Du hittar samtliga färger i vårt breda sortiment av adidas golfskor.

Att handla golf online hos Golf Fashion Online är tryggt då vi erbjuder 30 dagars öppet köp, snabba leveranser och fria returer. Vill du komplettera dina Adidas golfskor med lite nya snygga golfkläder så hittar du även det hos oss!