Fortsätt golfa i höst

Publicerad 2024-03-05 20:52 av

Hösten är en underbar årstid att spela golf i. Fortsätt golfa och låt inte kylan stoppa dig utan investera i ett par riktigt sköna golfbyxor som är fodrade och håller dig varm på banan.

Ett par varma och sköna golfbyxor är ett måste att ha på sig och där har Daily Sports tagit fram golfbyxan Irene som är tillverkad i ett vind- och vattenavvisande material som samtidigt är andas. Golfbyxan har en flossad insida likt fleece som hjälper dig att hålla värmen på golfbanan. För dig som inte är så frysen av dig kan vi rekommendera den storsäljande golfbyxan Magic som nu till hösten även finns som en fulllängds byxa i flera storlekar och benlängder.

Efter ett par varma golfbyxor är det bra att även ha något värmande på överkroppen och där har Daily Sports i år många olika alternativ på golftröjor. För dig som vill ha en stickade golftröja med vindfoder kan vi rekommendera Cattie L/S Lined. Denna golftröja är försedd med ett vindfoder på insidan vilket gör den till en perfekt golftröja en kall och blåsig dag på golfbanan. För dig som inte vill ha en vindtät golftröja utan nöjer dig med en vind och vattenavvisande väst kan vi rekommendera Daily Sports Mia Vind vest. En snygg vindväst som passar lika bra på golfbanan som på fritiden.

Under golftröjan eller vindvästen behöver man ha ett mellanlager som hjälper till att hålla värmen.
Daily Sports har till i år tagit fram ett nytt mellanlager med en sjalkrage för ett lite mer feminint uttryck vilket har varit väldigt populärt. Modellen heter Agnes L/S Mock Neck och är en långärmad polotröja i en mjukt borstad och stretchig kvalité.