Höstens golfkläder från Puma Golf

Publicerad 2024-03-05 20:59 av

Puma Golf har nu släppt en ny kollektion med golfkläder och golfskor i en skön retro stil. Skorna och kläderna är designade så att de ska gå lika bra att använda på golfbanan som på fritiden. Puma Golf har tagit fram ett nytt material i sina golfkläder som heter FusionYarn som är en blandning av bomull och polyester. Detta för att ge golfkläderna den mjuka känslan från bomull samt polyesterns god egenskaper av andning och fukttransport. Polyestern är placeras närmast kroppen för maximal fukttransport och bomull ytterst för att ge golfkläderna en look som gör att de kan användas till mer än bara golf. För dig som vill köpa nya golfbyxor kan vi rekommenderar Puma 6 Pocket Pants som nu finns i lite nya färger. Vill du köpa ett par nya golfbyxor med hög modegrad inför hösten ska du välja Cordury Golf Pants från Puma golf som är en golfbyxa tillverkad i manchester tyg. Byxorna har samma sköna passform och funktion som storsäljaren Puma 6 pocket Pant. För dig som har letat efter Rickie Fowlers omtalade golfbyxor, Puma Jogger pants kan vi glatt meddela att de nu åter finns i lager i färgerna Peacoat (Navy) och Qurry(grå).

Kollektion går i ett retro tema och en av Pumas mest klassiska stilar är en track jacket och den finns nu som golftröja. Skillnaden på den vanliga jackan och den för golf är att golfkläderna är utrustade med stretch för maximal komfort och rörlighet genom svingen. En annan hypad produkt från Puma Golf är de omtalade golfskorna Puma Suede G. Puma Suede fyller i år 50 år och Puma har valt att göra en golfsko av denna klassiska modell där skillnaden är att golfskorna är försedda med en riktig golfsula med dubbar samt att golfskon är vattentät. Kollektionen består även av en riktigt cool bomberjacka tillverkad i en mjuk bomull och polyester blandning för att den ska gå att använda både på golfbanan men även på fritiden. Matcha bomberjackan med ett par snygga golfbyxor från Puma och golfskorna Puma Suede G och du kan gå direkt från banan ner på stan utan att byta outfit.

I övrigt består kollektionen av flera nya pikétröjor tillverkade i det mycket populära Evoknit materialet. För dig som inte har hunnit prova Evoknit än det ett material som är fint stickat vilket gör att plaggen saknar sömmar. Detta ger en fantastisk passform tackvara stretchen i tyget. Evoknit är ett material som andas väldigt bra vilket håller dig torr och sval under golfrundan. Med den varma sommar som vi haft i år har golfkläderna tillverkade i Evoknit varit lite extra populära.

I våras släppt Puma Golf en nya golfkeps med ett stort P som logo. Dessa golfkepsar blev väldigt populära och tog slut på en gång. Vi är glada att denna mycket populära golfkeps har kommit i nya färger. #PforPuma

Med denna kollektion lever verkligen Puma Golf upp tills sitt motto, Look Better, Feel Better and Play Better!