Hugo Boss golfkläder hösten 2018

Publicerad 2024-03-05 20:38 av

Hugo Boss Golf har till denna höst tagit fram en kollektion med golfkläder som är väl anpassade för både varma och kalla dagar på golfbanan. Kollektionen består av många storsäljare som nu finns i lite nya färger samt många nya modeller som vi inte har sett tidigare. Hugo Boss golfkläder har under året varit en stor favorit bland våra kunder och vi är övertygade att denna nya kollektion med golfkläder kommer bli minst lika populär.

 

Kollektionen består av golfbyxorna Hakan 9 som är en mycket populär golfbyxa tackvare sina mjuka kvalité och fantastiska passform. Byxorna är tillverkade i ett mjukt stretchmaterial vilket gör de väldigt följsamma och sköna när du rör dig. Nu till hösten hittar du dessa golfbyxor i två färger, svart och marint. Bland golftröjorna i kollektion hittar vi en gammal favorit, Zelchio Pro som har varit en storsäljare under flera år bland våra kunder. Det som har gjort Zelchior Pro så populär är att den är behandlad med DWR vilket ger golftröjan en vattenavisande effekt vid lättare regn. Denna mycket populära golftröja finns nu i en tunnare variant som heter Zon. Skillnaden mellan de olika golftröjorna är att Zon är tillverkad i en mjuk merinoull och Zelchior Pro är tillverkad i en lite tjockare bomullsblandning. Oavsett vilken golftröja du väljer från Hugo Boss Golf så är vi säkra på att du kommer bli väldigt nöjd och att du har skaffat dig en ny kompis på golfbanan. 

 

En nya kollektion med golfkläder måste även innehålla pikétröjor och det har Hugo Boss verkligen tagit fasta på. Kolletionen består av många nya modeller i färgerna marint, gult, svart, rött och vitt. Modellerna Paddy Pro 1, Paule Pro 1 och Pavotech har varit extra populär bland våra kunder. En förklaring till att dessa modeller har varit extra populär kan vara att de bär den svenska flaggans färger, blått och gult. 

Alla våra golfkläder från Hugo Boss golf är tillverkade i ett funktionsmaterial vilket gör att de aktivt transportera bort fukt från kroppen utan att göra avkall på design. Detta ihop med den mycket goda passformen kan vara en förklaring till att så många av våra kunder uppskatter Hugo Boss golfkläder.