Puma Golfskor I NXT Solelace är årets stora nyhet bland golfskor från Puma Golf.

Publicerad 2024-03-05 20:46 av

NXT Solelace heter Pumas stora nyhet bland golfskor. Denna nya golfsko har till i år fått ett helt nytt sulmönster vilket ger bättre och stadigare grepp i gräset. Den största nyheten med golfskorna är den helt omslutande snörning och en helt ny mellansula vilket ger en spikelessko med bra grepp, hög komfort och med en ny snygg look. Årets golfskor från Puma Golf har alla IGNITE skum i hela mellansulan vilket ger foten energiåtervinning, otroligt skön komfort, utmärkt dämpning och en överlägset skön känsla när du tar på dig golfskorna. IGNITE skum är samma dämpning som PUMA använder sig av i sina löparskor, allt för att göra dessa golfskor till de skönaste du någonsin har provat. Performance Mesh i ovandelen gör att golfskorna andas bra, är vattentätt och ger stabilitet runt foten.

SOLELACE är ett nytt snörsystem där en TPU-del fästs i mellansulan vilket ger en snörning som verkligen omsluter foten i alla riktningar samtidigt som foten dras ner mot sulan för en överlägsen markkontakt och känsla.

För dig som inte vill prova det nya SOLELACE systemet finns Puma Ignite NXT även med traditionell snörning. Skorna finns för både herrar och damer i vårt sortiment av golfskor. 

Ska du i år köpa nya golfskor rekommenderar vi dig att testa Puma Golf IGNITE NXT Solelace med 30 dagars komfortgaranti och 1 års vattentäthetsgaranti. Matcha golfskorna med några snygga golfkläder från Puma Golf och du är redo för golfbanan.