Peak Performance golfkläder

Publicerad 2024-03-05 20:39 av

Nu när våren äntligen sägs vara på väg är vi glada att kunna presentera årets kollektion av Peak Performance golfkläder för både killar och tjejer. Årets kollektion består av många nyheter samtidigt som man har behållit storsäljarna från förra året.

Till i år har Peak Performance mest sålda golfpiké, Peak Perfomance Panmore fått en uppdaterade design men med bibehållen kvalité och passform. Panmore i finns i fem färger och från storlek Small till XXL. En av årets största nyheter från Peak Performance är golfpikén Austin polo. Detta är en helt ny golfpiké tillverkad i ett stretchigt funktionmaterial maximal komfort och passform och en bomberkrage för ett modern uttryck.

Förra året lanserade Peak Performance en nya golfbyxa vid namn Barrow Pant som genast blev en succé med sin otroligt sköna kvalité och passform. Efter denna succé har vi till i år utökat vårt sortiment av golfbyxor från Peak Performance. Utöver storsäljarna Peak Performance Maxwell Pant och Barrow Pant har vi även i år plockat in den helt nya golfbyxan Peak Perfomance Vardon Pant. Denna golfbyxa har en samma sköna kvalité som Maxwell Pant men med en mudd som avslut på byxan för ett lite mer sportigt uttryck. Golfbyxor från Peak Performance hittar ni från storlek 29" i midjan till 36" i benlängd samt i flera olika färger

Än har inte värmen kommit till Sverige och då kan det vara bra att ta på sig en riktig golftröja som värmer skönt under årets första golfrundor. Vi kan då rekommendera Peak Performance Ace som finns med både lång och kort dragkedja. Tröjorna är tillverkade i en otroligt mjuk och skön stretchkvalité för maximal rörlighet genom svingen samtidigt som tröjan värmer skönt. Ace serien har nu funnits under flera år och under dessa år har golftröjorna alltid funnit bland våra storsäljare. 

Årets stora nyhet för er tjejer är den nya serien Swinly från Peak Performance som består av enbart underdelar i ett material som transporterar bort fukt och torkar snabbt samtidigt som det är vattenavvisande, vindtålig och har ett solskydd på UPF 50+. Alla underdelarna är tillverkade med stretch samt designade med en moderna passformen. För dig som letar efter en golfkjol som passar både på golfbanan och på jobbet kan vi tips om Peak Performance Golf W Black SkirtUnder flera säsongen har nu den ärmlösa pikétröjan Sleeveless pique varit en storsäljare och till i år finns den i nya fräscha färger. Vill du ha en klassisk pikétröja med ärmar kan vi rekommendera en av årets nyheter från Peak Performance, Elsham Polo. Tröjan är tillverkad i ett snabbtorkande funktionmaterial för en sval och skön känsla på golfbanan. Pikétröjan är dessutom tillverkad med återvunnen polyester vilket gör den till ett bra miljöval.