Puma golf

Publicerad 2024-03-05 20:27 av
Puma golf

Till årets golfsäsong har vi utökat vårt sortiment av golfkläder och golfskor från Puma Golf. I år hittar du golfkläder och golfskor för alla i familjen. En av årets största nyheter från Puma Golf är deras nya golfskor Puma Golf PWRAdapt. Det som är nytt med golfskon är sulan som ger ett tredimensionellt grepp för ultimat prestanda oavsett underlag och läge. Skorna går även att få med Pumas egna snörningssystem Disc som som anpassar sig efter foten och ger dig möjlighet att justera snörningen enkelt och snabbt på mikronivå. Pumas golfskor för både herr och dam innehåller alla Ignite skum i mellansulan vilket ger foten energiåtervinning likt en löparskor samt bästa tänkabara komfort och dämpning under alla steg på golfbana.

Bland Pumas golfkläder dam hittar vi flera nya modeller och material som ser väldigt spännande ut. För alla tjejer släpper Puma en helt nya serie med golfbyxor och golfkjolar som går under namnet Puma PWRShape. PWRShape innebär att underdelarna är tillverkad i ett mjukt och stretchigt tyg med extra hög resår i midjan för formande egenskaper. Den extra höga resåren i golfbyxorna och golfkjolarna ger en slimmande känsla på ett väldigt positivt sätt. Vi rekommenderar att ni provar dessa sköna underdelar någon gång under året. 

Pumas golfkläder herr innehåller en hel dela nya material och modeller. Bland de nya materialen märks främst Puma Evoknit som är ett fint stickat material som ger golfkläderna inga sömmar samt en fantastisk passform tackvara stretchen i plagget. Materialet andas väldigt bra vilket ger dig en torr och sval känsla. Den andra nyheten bland material är Puma PWRCool Adaptgarn vilket har extra kylande egenskapar samt att det transportera bort fukt väldigt bra. Detta material hittar du bara i vissa utvalda pikétröjor. En annan stor nyhet är att de väldigt populära golfbyxorna Puma Golf 6 pocket Pants nu även finns i en väldigt snygg melerade kvalité. De melerade byxorna finns i färgerna Peacoat och Quiet Shade. För dig som vill ha en lite tuffare golfbyxa herr finns i år Rickie Fowler byxan Puma Golf Jogger i nya färgen Peacoat. Förra årets storsäljare bland pikétröjorna Puma Pounce Polo finns i år i ännu fler färger och storlekar. Samma sak gäller de populära golfshortsen i stretch Puma Golf Pounce Shorts. 

Golfkläder junior är något som växer mer och mer vilket har gjort att vi till i år har utökat sortimenten. Våra juniorkläder finns i storlekarna 128-170 cl. I årets sortiment hittar du golfkjolar och pikétröjor för flickor samt golf shorts, pikétröjor, golftröjor och golfbyxor för pojkar. Den stora snackisen bland vår golfkläder junior är att till i år finns golfbyxan Puma Golf Jogger pant även för juniorer. Byxan har en avsmalnande ben med resår ner mot foten vilket har gjort den väldigt populär bland de yngre golfarna. 

Vi hoppas att med detta sortiment från Puma Golf att alla i familjen ska kunna hitta sina nya favoriter eller som Puma säger, LOOK BETTER, FEEL BETTER PLAY BETTER