Puma Golf Play Loose I Golfkläder med en avslappnad attityd

Publicerad 2024-03-05 20:44 av

PUMA Golf lanserar sin nya Play Loose kollektion som består av golfkläder och tillbehör som andas surfing och tillbakalutad livsstil. Det är en kollektion designad för få in lite mer glädje och avslappnad attityd på golfbanan i sommar.

Pumas frontfigur för golfkläderna kommer vara Rickie Fowler som kommer att presentera Play Loose nästa torsdag då Farmers Insurance Open på Torrey Pines startar.  Det är en golfbana som är känd för sina vyer ut mot Blacks's Beach och fina vågor. Han kommer även att bära plagg från kollektionen när PGA touren drar vidare till Florida och Honda Classic som ligger nära vackra Palm Beach.

Golfkläderna från Puma Golf är inspirerad av 70-talets surfmode som blandas med små detaljer från golfens värld. Det är en ny fräsch kollektion som är avspänd men ändå elegant och med all funktion du behöver för att dominera på banan och se ledigt cool ut. Kollektionen balanserar mellan dressat mode och en avspänd stil, alla sköna detaljer gör att plaggen funkar lika bra på golfbanan som på stranden eller vid grillen.

Kollektionen består av golfbyxor, skjortor, golfshorts, en hoodie, några golfkepsar och ett skärp.