Puma Golf Union Camo collection I Golfkläder och golfskor i ett begränsat antal

Publicerad 2024-03-05 20:49 av

DON´T BLEND IN

Puma Golf lanserar nu kollektionen Union Camo som innehåller golfkläder och golfskor som endast är tillverkade i ett begränsat antal. Som en av de få utvalda återförsäljarna i världen är vi väldigt glada över att kunna erbjuda denna kollektion till våra kunder. 

Kollektionen består av golfkläder i ett camo print beståendes av formerna av USA och delstaten Georgia där årets första majortävling US Masters spelas i nästa vecka. Kollektionen är en hyllning till US Masters och Rickie Fowler kommer spela i kläderna från denna specialkollektion. Säljstart för kollektionen är mån 1 april kl 08:00, passa på och köp golfkläderna och golfskorna innan de tar slut... 

Puma ProAdapt 

En helt ny golfsko gjord för dig som vill ha maximal stabilitet men ändå inte ge avkall på komfort eller stil. Rickie Fowler har varit involverad i framtagandet av ProAdapt och han önskade en golfsko med massor av stöd och riktig premiumkänsla på foten.

Union Camo Polo

Denna modell är tillverkade i ett helt nytt material som heter FusionYarn som är en blandning av bomull och polyester. Materialet är ett funktionsmaterial med god fukttransport men har även samma mjuk och sköna känsla som bomull.

P 110 Cap

Den mycket populär golfkeps från Puma i ny cool design. 

Union Camo 1/4 Zip 

Tröjan är tillverkad med Puma WARM Cell teknologi vilket gör att tröjan bibehåller kroppsvärmen längre för optimal temperatur.

 Puma Golf Union Camo