Puma Golf Warning Collection - Golfsko och golfkeps

Publicerad 2024-03-05 20:51 av

⚠️ WARNING 

Puma Golf lanserar nu kollektionen Warning som innehåller golfkläder och golfskor som endast är tillverkade i ett begränsat antal. Som en av de få utvalda återförsäljarna i världen är vi väldigt glada över att kunna erbjuda denna kollektion till våra kunder. Kollektionen består av en golfsko och en golfkeps med texten och symbolen för varning. Inspriation till kollektionen har Puma hämtat från 1:a tee på Bethpage Black Course där PGA Champinonship spelas denna vecka. Texten på första tee lyder ”The Black Course is an extremely difficult course which we recommend only for highly skilled golfers”. Skorna och kepsen matchar du lätt med en snygg golfpiké eller ett par golfbyxor i samma färg som skorna och kepsen. 

 

GOLFSKOR - PUMA PRO ADAPT

En helt ny golfsko gjord för dig som vill ha maximal stabilitet men ändå inte ge avkall på komfort eller stil. Rickie Fowler har varit involverad i framtagandet av ProAdapt och han önskade en golfsko med massor av stöd och riktig premiumkänsla på foten.

IGNITE PROADAPT kommer med ett års vattentäthetsgaranti och har följande teknologier från PUMA:

• Pro-Fit Insole – En extremt mjuk fotbädd som ändå ger stöd åt hålfoten. Den ger bra passform, rejält med stöd och komfort som räcker hela rundan och mer därtill.
• Adaptive Fit System – Ovandelen har försetts med en mjuk stoppning runt kragen i form av en bootie-konstruktion. Det ger komforten från en löparsko, men den stabilitet och det utseende som en duktigare golfare kräver.
• Atlantis Leather Upper – Det är skillnad på skinn och skinn. Vi använder ett ultrapremiumskinn i ovandelen som har en fantastiskt mjuk känsla och premiumlook.
• IGNITE Foam – Ett revolutionerande PU-skum i mellansulan som ger tillbaka den energi som varje fotisättning skapar. Resultatet är fantastisk komfort, mindre trötta fötter och ben samt en sko som är skön från första steget.
• Pro-Form TPU – Yttersulan är tillverkad i hårdare TPU som ger stabilitet, fäste och hög hållfasthet på alla underlag.
• Tornado Cleat – Mjukspikar med låg profil ger utmärkt fäste och hög hållfasthet. Enkla att byta ut tack vare Fast Twist 3.0 system.

GOLFKEPS - PUMA GOLF P 110 Warning  

Specialvariant av Pumas populära golfkeps P Cap, den här gången med en cool varningstext på insidan av golfkepsen. Texten är hämtad från Bethpage Black Course där PGA Champinonship spelas. Texten på första tee lyder ”The Black Course is an extremely difficult course which we recommend only for highly skilled golfers”.