Puma Golf X collection I Golfkläder och golfskor i ett begränsat antal

Publicerad 2024-03-05 20:51 av

X Collection

Puma Golf lanserar X Collection i samband med The Open som i år spelas på Royal Portrush i Nordirland. X:et står för 10 som ett tecken på de 10 år som Puma och Rickie Fowler har samarbetat och utvecklat Pumas golfskor och golfkläder.

Som en av de få utvalda återförsäljarna i världen är vi väldigt glada över att kunna erbjuda denna kollektion till våra kunder. 

Skerrie Polo

Tröjan har en elegant design med ett snyggt hundtands mönster som finns med på alla plagg i denna kollektion. Skerrie Polo är tillverkad i ett väldigt mjukt och skön funktionsmaterial.

Donegal Polo

Pikétröja i en elegant retrostil med ficka på vänster bröst och ett snyggt hundtandsmönster som finns på alla plagg i denna kollektion. Donegal Polo är tillverkad i ett väldigt mjukt och skön funktionsmaterial.

P 110 X Cap

Den mycket populär golfkeps från Puma i ny cool design. 

Antrim Pants 

Golfbyxorna Antrim är en del av den exklusiva Puma X-Collection, byxorna har samma sköna passform som de storsäljande golfbyxorna Puma Jackpot Tailor. Antrim har ett snyggt hundtandsmönster med stretch i midjan vilket ger en fantastisk komfort när du böjer dig upp och ner, silicon i midjebandet håller pikétröjan på plats genom svingen.

Dunluce 1/4 Zip 

Tröjan är tillverkad i en bomull/kashmir blandning som gör tröjan väldig mjuk med en exklusiv touch.