Puma golfbyxor - Våra mest sålda golfbyxor

Publicerad 2024-03-05 21:03 av

PUMA golfbyxor är en riktigt jackpot, det är våra mest sålda golfbyxor två år i rad.

Succén med golfbyxorna ligger i en fantastisk passform och ett stretchmaterial som känns fast, men som inte hindrar din rörlighet på banan. Byxorna har stretch i midjan vilket ger en fantastisk komfort när du böjer dig upp och ner. Pumas golfbyxor finns i en mängd olika färger och storlekar så att du alltid kan hitta en som du gillar och lätt matchar dina andra golfkläder eller golfskor. Puma golfbyxor finns i två modeller: 5 Pocket Pant och Jackpot Pant.

Jackpot har en lite tajtare passform från mitten av låren till benslut och dessutom en lite kortare benlängd. Jackpot har dessutom raka chinosfickor framtill, medan 5 Pocket har rundade jeansfickor med en extra myntficka som du på golfbanan kan använda till greenlagare eller markeringsknapp. Rickie Fowler föredrar 5 Pocket och Bryson DeChambeu väljer oftast Jackpot. Skillnaden kan kort beskrivas som att 5 Pocket är mer ledig i stil och passform, medan Jackpot Pant är lite mer dressad och traditionell.

Hos Golf Fashion Online hittar du ett stort utbud av Puma golfbyxor. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och fri retur för att du ska känna dig trygg med ditt köp hos oss och att du blir nöjd med dina nya golfbyxor. Behöver du byta storlek på dina nyinköpta Puma golfbyxor kan du lätt byta storlek med retursedeln som följer med vid din beställning.