Puma PWRADAPT CAGED - Årets skönaste golfsko

Publicerad 2024-03-05 20:59 av

Du vill ha stabilitet i dina golfskor, men du köper den du tycker är snyggast. Skorna som du till slut kommer att älska är dock den golfsko som är skönast. Säg hej till Puma PWRAdapt Caged – skon som har allt det du som golfaren söker.

PWRAdapt lanserades för ett par år sedan och sulan med individuellt fjädrande, och utbytbara, mjukspikar ger ett fantastiskt grepp även för de som svingar riktigt, riktigt snabbt. Kombinerat med mjuk dämpning från Ignitesulan, en skön fotbädd och en bootiekonstruktion var det en toursko med en helt ny nivå av komfort. Nu har vi tagit allt det bra med första generationen av PWRAdapt och försett den med en omslutande sadel för att även lyfta stabiliteten.

Den nya PWRCAGE Sadle omsluter hela mellanfoten, och när du drar åt snörena – antingen vanliga skosnören eller Puma Disc – så kramar skon runt foten. Kombinerat med en skålad hälkopp och ett band runt hälen gör det att du sitter fast stenhårt i skon, men helt utan att det trycker. Både Bryson DeChambeau och Gary Woodland har redan börjat spela i Puma PWRAdapt Caged, och de bara älskar den. Testa den du också, en skönare golfsko är svår att hitta!