Puma RS-G - En golfsko med perfekt kombination av street- och sportmode

Publicerad 2024-03-05 20:05 av
Puma RS-G - En golfsko med perfekt kombination av street- och sportmode

Årets hetast golfskor, PUMA RS-G,

Puma RS-G är golfskon som ger ordföranden i golfklubben hicka och får Generation X/Y/Z att känna sig hemma på golfbanan. Golfskorna är inspirerad av Pumas extremt populära sneakerserie RS, kommer nu RS-G där G står för Golf.

Puma RS-G är en ny golfsko med perfekt kombinationen av street- och sportmode kombinerat med moderna material och den senaste tekniken vilket gör den till en av årets snyggast golfskor. Denna nya golfsneaker från Puma Golf har mycket attityd men också med full prestanda för många härliga golfrundor. Det här är golfsko som du fullkomligt kommer att älska, När du väl provat de här golfskorna kommer du aldrig att vilja ta av dig dem.

Puma RS-G har samma kaxiga, lite feta, utseende som den populära sneakern med samma namn men den har anpassats för golf genom att ovandelen är tillverkad i syntetskinn med tejpade sömmar för att bli vattentät. Plus att sulan i Carbon Rubber har fått grövre dobbar för att ge fäste i svingen. Mellansulan är tillverkad i materialet Fusion Foam som både dämpar och ger tillbaka energi i varje steg. Med en Softfoam fotbädd ger det en oerhört skön sko med mjuk känsla. Den bredare sulan, inte minst framtill, ger skon den stabilitet i sidled som är ett måste för golfskor.