Succén är tillbaka, Puma Golf x Palm Tree Crew

Publicerad 2024-03-05 20:07 av

Succén från 2022 är tillbaka!! 

Idag släpper vi årets kollektion av Puma Golf x Palm Tree Crew. Förra årets kollektion sålda slut på mindre än 24 timmar så passa på, för produkterna finns endast i ett kräftigt begränsat antal!

Palm Tree Crew eller PTC är ett trendigt varumärke som grundadess av DJ:n KYGO och som snabbt har nått kultstatus bland kändisar och i jetset-världen. 

Palm Tree Crew är ett varumärke som lierat sig med en mängd kändisar. I deras kollektion finns kläder och smycken, och märkets logo med en ensam palm är ett tecken på att man vill leva det goda livet i tropiskt klimat. En av grundarna är den norska DJ:n KYGO, som också är en hängiven golfare. KYGO och Rickie Fowler är nära vänner, och de snackade om att göra något tillsammans. Så Rickie pratade med sin klädsponsor Puma, och snart påbörjades arbetet med en gemensam kollektion golfkläder som nu är inne på andra året. 

Pumas designers skapade en kollektion för att fånga KYGO: s avslappnade vibbar i en blandning av golf och livsstil, allt gjort för att prestera på golfbanan men ändå leverera komfort och stil för vardagen. En djup marinblå färg och detaljer i guld ihop med den ikoniska PUMA-katten och Palm Tree Crew-logon skapar en egen stil som passar lika bra på golfbanan som på sommarfesten. – Palm Tree Crew är stolta över att arbeta med Rickie och Puma, för att få våra tropiska vibbar till golfbanan. Rickie har alltid varit en modeikon i golfvärlden, och vi är glada att samarbeta med honom för att få vår vision levande. Detta är bara början på ett stort och långvarigt partnerskap, säger Myles Shear på Palm Tree Crew.