Sköna golfkläder för höstgolfen

Publicerad 2024-03-05 21:07 av

Hösten är en underbar årstid att spela golf i. Fortsätt golfa och låt inte kylan stoppa dig utan investera i ett par riktigt sköna golfbyxor som är fodrade och håller dig varm på banan.

Ett par varma och sköna golfbyxor är ett måste att ha på sig och där har Puma tagit fram en golfbyxa som är tillverkad i ett vind- och vattenavvisande material som samtidigt andas. Golfbyxan har en flossad insida likt fleece som hjälper dig att hålla värmen på golfbanan. För dig som inte är så frysen av dig kan vi rekommendera den storsäljande golfbyxan Jackpot från Puma som nu finns i två olika modeller.

Efter ett par varma golfbyxor är det bra att även ha något värmande på överkroppen och där har vi många olika alternativ på varma golftröjor från J.Lindeberg, Hugo Boss, Puma och Under Armour.

Under golftröjan eller västen behöver man ha ett mellanlager som hjälper till att hålla värmen. J.Lindeberg Aello och Peak Performance Spirit är två mellanlager med en lite ståkrage som har blivit väldigt populära då de håller värmen på ett bra sätt och även går att använda i skidbacken.