Under Armour Golf

Publicerad 2024-03-05 20:28 av

Under Armour har under flera år revolutionerat sportbranchen med sina funktionskläder och skor med väldigt mjuk och skön komfort. Nu ska Under Armour Golf revolutionera golfen med sina golfkläder och golfskor. Det som gjorde Under Armour framgångsrikt i början var deras nya material som transporterade fukt på ett otroligt effektivt sätt samtidgt som kläderna var tillverkade i ett väldigt mjukt material med stretch. Det är med dessa egenskap i golfkläderna som Under Armour Golf nu har gett sig in på golfmarknaden. Golfkläderna är indelade i tre stycken kategorier, HEATGEAR som är golfkläder tillverkade för att hålla dig sval och torr med maximal komfort. COLDGEAR är golfkläder tillverkade i ett särskilt material för att absorbera kroppsvärmen vilket ger kläderna en värmade effekt. Dessa plagg är väldig sköna att använda när det inte är så varmt ut och man inte vill klä på sig allt för många lager. Den sista kategorin av golfkläder går under namnet STORM och innehålIer golftröjor som är vattenavisade med hög andningsförmåga.Tröjorna tål lättare regn där vattnet bara rinner av från kläderna. Under Armour Golf gör även golfbyxor där Golf Match Play Taper Pant snabbt har blivit en väldigt populär golfbyxa. Det som har gjort byxan så populär är att den är tillverkad med stretch i hela plagget, även i linningen vilket ger en väldigt skön passform. Golfbyxorna har en moderna passform med avsmalnande ben och ett litet sprund nertill för att byxan skall falla bättre över skorna. Byxorna finns i flera färger och storlekar. För dig som letar efter golf shorts med samma mjuka och sköna kvalité som golfbyxorna från Under Armour Golf kan vi tipsa om shortsen Match Play Tapered Shorts. 

Golfskorna från Under Armour golf bygger på samma komfort och utseende som Under Armour revolutionerande sportskor. För att kunna bygga den perfekta golfskon har Under Armour Golf tagit hjälp av Jordan Spieth en av världens bästa golfare för att göra skon så bra det bara går. Resultat av detta samarbete blev golfskon Under Armour Golf Spieth 2 som är utrustad med Gore-Tex membran vilket gör skon vattentät med hög andningsförmåga. I skon ligger det en löstagbara EVA sula för maximal komfort för fötterna. Letar du efter en lätt och skön golfsko ska du verkligen prova denna nyhet. Fler golfskor hittar du via länken. 

Golfkläder junior är något som växer kraftigt för oss och då är det extra roligt att kunna presentera ett nytt märke som Under Armour för alla golfande juniorer. Funktionen och kvaliténen i alla juniorkläder är exakt samma som till vuxna. Golfkläder junior från Under Armour Golf finns i storlekarna CL137 - 170.