Vi är väldigt glada över att kunna presenter Lyle and Scott golfkläder som ett nytt varumärke bland våra golfkläder herr. Lyle and Scott grundades 1874 i den skotska byn Hawick av William Lyle och Walter Scott. I mer än 140 år har Lyle and Scott tillverkat kläder av högsta kvalité och de blev framför allt kända för sina otroligt populära lammullströjor med deras signatur logo den gula örnen på bröstet. Denna tröja fick en stark koppling till golfen men det dröjde ända till 1960-talet innan Lyle and Scott började tillverka en kollektion enbart med golfkläder.

Den gula örnen blev snabbt populär bland golfare och många av våra mest kända golfare har under åren burit Lyle and Scott golfkläder med den gula örnen på bröstet och nått stora framgångar på golfbanan. Gary Player, Tony Jacklin, Greg Norman and Ian Baker-Finch är några som har använt sig av Lyle and Scott golfkläder. Greg Norman och Ian Baker-Finch vann British Open 1986 och 1991 med den gula örnen på bröstet.

Lyle & Scotts logo är en gul lite örn som alltid hänger med på alla golfkläder som märkets signatur. Ett stiltips till dig som gillar Lyle and Scott golfkläder är att plocka upp den gula färgen och matcha den med någon snygg accessoar i samma färg, som till exempel en snygga golfhandske från G/Fore.

22 produkter
Lyle & Scott Golfkeps Svart
Lyle & Scott Golf Lyle & Scott Golfkeps Svart
249 kr
Nyhet
Lyle & Scott Golfkeps Navy
Lyle & Scott Golf Lyle & Scott Golfkeps Navy
249 kr
Nyhet