Succén för Adidas golfskor och golfkläder fortsätter och till årets säsongen har vi utökar vårt sortiment med ännu mer golfkläder ochgolfskor.

Du har säkert sätt Ludvig Åberg på tv spela fantastisk golf i Adidas golfkläder och golfskor, nu har du möjligheten att köpa likadana i vår webshop.

När du köper ett par Adidas golfskor får du samma sköna komfort och känsla som när du köper ett par Adidas löparskor. Detta beror på att Adidas nu  använder sig av dämpningen Adidas Boost även i sina golfskor för att ge dig en så mjuk och skön gång på golfbanan. Boost är små energikapslar tillverkade i TPU-Plats med en fantastisk dämpningsförmåga som tidigare enbart användes i de allra bästa löparskor från Adidas. En nyhet till i år är att den mycket populära golfskon Adidas Tour360 har fått en uppdatering med ännu mer komfort och stabilitet.

Vill du ha ett par golfskor med maximal dämpning och komfort rekommendera vi dig att testa Adidas Golfskor med Boost dämpning! Du kan tryggt handla dina nya Adidas golfskor i vår golfbutik online, alla skor levereras med 1 års vattentäthetsgaranti och som kund har du alltid 30 dagars öppet köp.

42 produkter
Golfskor Adidas S2G SL Dam
Finns i flera varianter
Adidas Golfskor Adidas S2G SL Dam
1 449 kr 1 086,75 kr
Skokampanj
Golfbyxor Adidas Ultimate Pant Tapered Grå
Sommarkampanj
Golfskor Adidas W S2G SL
Finns i flera varianter
Adidas Golfskor Adidas W S2G SL
1 290 kr 967,5 kr
Skokampanj
Golfskor Adidas MC80
Finns i flera varianter
Adidas Golfskor Adidas MC80
1 990 kr 1 492,5 kr
Skokampanj
Golfskor Adidas Tour360 24
Finns i flera varianter
Adidas Golfskor Adidas Tour360 24
2 390 kr 1 792,5 kr
Skokampanj