Succén för Adidas golfskor och golfkläder fortsätter och till årets säsongen har vi utökar vårt sortiment med ännu mer golfkläder ochgolfskor.

Du har säkert sätt Ludvig Åberg på tv spela fantastisk golf i Adidas golfkläder och golfskor, nu har du möjligheten att köpa likadana i vår webshop.

När du köper ett par Adidas golfskor får du samma sköna komfort och känsla som när du köper ett par Adidas löparskor. Detta beror på att Adidas nu  använder sig av dämpningen Adidas Boost även i sina golfskor för att ge dig en så mjuk och skön gång på golfbanan. Boost är små energikapslar tillverkade i TPU-Plats med en fantastisk dämpningsförmåga som tidigare enbart användes i de allra bästa löparskor från Adidas. En nyhet till i år är att den mycket populära golfskon Adidas Tour360 har fått en uppdatering med ännu mer komfort och stabilitet.

Vill du ha ett par golfskor med maximal dämpning och komfort rekommendera vi dig att testa Adidas Golfskor med Boost dämpning! Du kan tryggt handla dina nya Adidas golfskor i vår golfbutik online, alla skor levereras med 1 års vattentäthetsgaranti och som kund har du alltid 30 dagars öppet köp.

38 produkter