Golfskor Herr

Golfskor Junior

Bli ett med dina golfskor

Golfskor ska vara bekväma så att du orkar en lång dag på golfbanan men de ska också vara stabila, särskilt i hälpartiet, för maximal rörlighet och kraftöverföring i slaget. Det finns en mängd olika golfskor att välja mellan: golfskor med spikar eller räfflat mönster under sulorna, golfskor i läder eller syntetmaterial och golfskor med klassiskt utseende eller golfskor som ser ut som sneakers men är anpassade för golfspel. På Golf Fashion Online finns ett brett sortiment av golfskor så att du kan hitta ett par som passar dig och ditt golfspel perfekt.

Stabilitet och fäste för ett optimalt slag

Golfskor med spikar på sulan är riktiga klassiker att använda på golfbanan. De ger dig ett mycket bra grepp mot underlaget och du får en god stabilitet genom hela slaget. Förr var spikarna tillverkade i metall medan man idag tillverkar skor med spikar i plast, så kallade softspikes, för att inte gräset ska slitas upp och förstöras. Många golfskor idag har inte spikar på undersulan utan istället ett speciellt framtaget mönster som ger stabilitet och ett bra fäste. Dessa skor väger ofta mindre än golfskor med softspikes men kan ha lite sämre fäste vid blött underlag.

Golfskor med komfort och stötdämpning

Att dina golfskor har ett bra fäste i gräset så att du står stadigt och stabilt när du svingar är en viktig faktor för att lyckas med golfspelet men golfskorna ska också vara bekväma och ha god stötdämpning. Under en vanlig golfrunda går du flera kilometer och detta ställer stora krav på skornas utformning. Letar du efter golfskor med inspiration och teknik från löparskor rekommenderar vi golfskor från Adidas och Puma men även från Armour Golf. Dessa skor har en effektiv stötdämpning samtidigt som de är lätta och hjälper trötta fötter att klara en lång dag på golfbanan. Andra mycket bra skor med god komfort, bra dämpning och stabilitet kommer från Ecco och G/Fore.

Snygga golfskor i hög kvalitet

Golfskor ska vara lika bekväma som ett par sköna löparskor, de ska ge god stabilitet och fäste men de ska också vara snygga och stilsäkra. Vi har samlat ett brett urval av golfskor i hög kvalitet från världsledande varumärken. Skorna kommer i olika modeller, färger och material. Du hittar klassiska och sportiga golfskor både med eller utan softspikes och golfskor som passar i olika väderlekar, allt från vind- och vattenavvisande skor som håller dig varm och torr när det regnar och är kallt ute till lätta och tunna sommarskor.

Golfskor online med öppet köp och snabba leveranser

Här på Golf Fashion Online hittar du ett stort sortiment av golfskor från olika varumärken för junior, dam och herr. Du hittar klassiska golfskor men även mer sportiga golfskor som passar lika bra en dag på golfbanan som på jobbet eller fritiden. Du handlar tryggt och säkert, alltid med 30 dagars öppet köp och snabba leveranser och du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om våra golfskor.

Stilsäkra och funktionella golfskor

Footjoy Fuel Sport - Golfskor med låg vikt och hög komfort för herrar och damer.

Vill du ha ett par golfskor från FootJoy som är lätt, stabila och väldigt sköna på foten, då ska du köpa FootJoy Fuel Sport. Denna golfsko är tillverkad i ett material som heter Stratolite foam vilket gör det möjligt att göra en golfsko med låg vikt och väldigt skön komfort. FootJoy Fuel Sport har snabbt blivit populär och används redan av flera golfproffs som du ser på tv. Denna nya golfsko finns för både dam och herr, med ett års vattentäthetsgaranti gör du ett tryggt köp när du väljer FootJoy Fuel sport.

FootJoy Tradition - Stilsäkra golfskor med skön komfort för herrar.

Vill du köpa ett par stilsäkra golfskor för herrar med hög komfort, då är FootJoy Traditions golfskorna för dig. Skorna är tillverkade i ett mjukt skinn för grym passform på foten, låg vikt och dämpande sula för en skön komfort. Footjoy Tradition har ett års vattentäthetsgaranti och finns i flera färger.Använd den här texten för att beskriva ditt budskap till dina kunder. Det kan vara kundrecensioner, vanliga frågor eller vad du vill.

FootJoy Pro SL Sport - Golfskor med oslagbar komfort för herrar.

FootJoy Pro SL har under många år varit en stor favorit bland våra golfskor för herrar. Nu har denna populära familj med golfskor utökats med FootJoy Pro SL Sport. Denna nya golfskor till herrar har en ny ovandel i mesh vilket ger en ökad ventilation i golfskorna med bibehållen vattentäthetsgaranti på 1 år.

Puma Ignite Articulate

Gillar du golfskor med bra stabilitet och ett stadigt grepp i gräset, då ska du köpa ny Puma Ignite Articulate.

En stabil golfsko med en blandning av fasta, hårda dobbar och utbytbara mjukspikar för maximalt grepp. Ovandel i coated mesh som gör att vatten bara rinner av samtidigt som skon blir lättare. Istället för en traditionell plös har skon en bootiekontruktion som omsluter foten. En PWRCage på utsidan av foten ger dig både hög stabiltet och flera alternativ att snöra skon så att den passar just din fot. Mellansulan är tillverkad i materialet Ignite som ger dig både bra dämpning och energi i stegen. En ny läst ger lite mer utrymme runt framfoten för högre komfort.

Under Armour HOVR Drive 2

Vill du ha ett par golfskor med både komfort, grepp och stabilitet, då ska du köpa Under Armour HOVR Drive 2 E. Golfskorna från Under Armour har snabbt blivit väldigt populär tackvare sin god komfort och passform. Denna golfsko har en ovandel tillverkad i ett mikrofibermaterial som är slitstarkare än vanligt läder vilket kommer hålla dina skor fräschare under en längre tid. Under Armour HOVR Drive 2 E har allt du kan önska dig av ett par riktigt sköna golfskor.

Nya GS One från Puma

Puma GS One är en helt ny typ av golfskor där stil, komfort och stabilitet förenas som aldrig tidigare.
Stilen och passformen är hämtad från Pumas lifestylesneakers, och den tjocka sulan i Fusion Foam gör skon extremt mjuk och skön att gå i. Förstärkning över tårna för att skydda mot slitage.

Sa vi att Puma GS One? är extremt skön och stabil

G/Fore golfskor

Golfskon Collection Gallivanter från G/Fore är lika snygg som den är skön och du kan lätt matcha den till dina golfkläder. Denna golfsko kombinerar en otroligt skön komfort med ett klassikt utseende och finns i en mängd olika färger på sulan för att du lätt ska kunna matcha till dina golfkläder. 

Puma RS-G

Puma RS-G är en ny golfsko med perfekt kombinationen av street- och sportmode kombinerat med moderna material och den senaste tekniken vilket gör den till en av årets snyggast golfskor. Puma RS-G är en golfsneaker med mycket attityd men också med full prestanda för många härliga golfrundor. Det här är golfsko som du fullkomligt kommer att älska, När du väl provat de här golfskorna kommer du aldrig att vilja ta av dig dem.

FootJoy golfskor

FootJoy PRO SL är en av de populäraste golfskorna på tourer runt om i världen. Denna golfsko från FootJoy är för dig som vill ha en stabil och spiklös sko med hög komfort och låg vikt. För att hitta rätt passform för din fot finns denna golfsko i två olika bredder. 

Golfskor Puma Alphacat

Vill du ha ett par mjuka och skön golfskor ska du prova Puma ProAdapt Alphacat som är "King of comfort". En golfsko tillverkade av en kombination av olika material för att skapa en sko med maximal komfort och stabilitet för många härliga rundor på golfbanan.

Golfskor FootJoy Stratos

Nya Stratos från FootJoy är en spiklös golfsko med en komfort som gör att det känns som att du går på moln. Är du ute efter golfskor med mycket hög komfort och en spiklös yttersula med greppsäkert mönster då ska du välja denna Stratos från FootJoy.

FootJoy Tarlow Premier

Årets snyggast golfskor - FootJoy Premier Series Tarlow. En ny serie golfskor med klassisk design med modern teknik och spiklös sula. Denna snygga golfsko från FootJoy kombinerar klassisk design med modern teknik för maximal komfort på golfbanan. Ny FootJoy Premier Series Flint är en golfsko för traditionalister som vill ha en klassisk design, spiklös yttersula och all den moderna skoteknik som FootJoy erbjuder för maximal passformm och komfort.